13 Ιαν 2010

Απορίες για συλλήψεις στο greek-fun.com

Διαβάζοντας το άρθρο της δημοκρατικής σχετικά με το www.greek-fun.com μου δημιουργήθηκαν οι εξής απορίες:

  • ...συνδέσμους που αντιστοιχούν και παραπέμπουν σε οπτιακουστικά έργα πάσης φύσεως... Αν ποινικοποιούνται οι σύνδεσμοι και όσοι παρέχουν συνδέσμους προς παράνομο υλικό, εμπρός όλοι μαζί να κλείσουμε και το Google!
  • ...η παράνομη διακίνηση ή και ανταλλαγή των 14.000 οπτιακουστικών έργων συντελέστηκε περίπου 200.000 φορές... Είμαι πάρα μα πάρα πολύ περίεργος να μάθω, πως ακριβώς το μέτρησαν εκτός της κλασσικής μεθόδου Να γράψω 100.000;; Βάλε 200.000 να είμαστε σίγουροι.
  • ...ενώ διαπιστώθηκε ότι διαφήμιζε και άλλες ιστοσελίδες. Από τον έλεγχο των διαφημιστών διαπιστώθηκε έτσι η ταυτότητα και του δεύτερου κατηγορούμενου. Εσείς τι καταλαβαίνετε από αυτό; Αν στο παράνομο blog μου, διατηρώ συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες, θα βρεθούν κι αυτές μπλεγμένες; Ελπίζω να μην είναι έτσι κι απλά να ρώτησαν τους διαφημιζομένους αν γνωρίζουν το συγκεκριμένο άτομο.
Αλλά η μεγαλύτερη και μάλλον σημαντικότερη απορία μου είναι, πόσα από όλα όσα αναφέρονται θα γίνουν κατανοητά από τους ανθρώπους που θα κληθούν να αποδώσουν δικαιοσύνη; Rapidshare, Paypal, Links, Facebook, ιστοσελίδα (ή μήπως να το γράψω ιστιοσελίδα που θα το δουν πιο γνώριμο; ) αλλά και πολλοί άλλοι σατανικοί όροι.

Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →