28 Ιαν 2010

Grepolis

Βγήκε νέο παιχνίδι στο internet με το όνομα Grepolis στο οποίο όλη δράση εκτυλίσσεται στην Αρχαία Ελλάδα. Πρόκειται για ένα ακόμα browser game όπως τα πολύ γνωστά Ikariam, Φυλετικές Μάχες, Travian κλπ.

Απόσπασμα από το Wiki του παιχνιδιού:
Σε αυτό το online παιχνίδι φυλλομετρητή, είναι καθήκον σας να δημιουργήσετε τις μικρές Πόλεις σας και να τις κάνετε μεγάλες μητροπόλεις, να δημιουργήσετε ισχυρο στρατό και ναυτικό και τέλος να κατακτήσετε μακρινά νησιά. Στο ταξίδι σας προς τη δόξα και την τιμή, θα πρέπει επίσης μεριμνήσετε για τους θεούς του ελληνικού Πάνθεον: Η χάρη του Δία, της Ήρα, της Αθηνάς ή του Ποσειδώνα θα αποφασίσει για τη νίκη ή την ήττα σας.

Δυστυχώς η Innogames επέλεξε να δημιουργήσει ένα ακόμα παιχνίδι στο οποίο θα κερδίζει όποιος δίνει τα περισσότερα χρήματα - πραγματικά χρήματα! Μερικά από τα προτερήματα που θα απολαμβάνουν όσοι παίκτες πληρώνουν είναι τα παρακάτω:

  • 30% αύξηση της παραγωγής πρώτων υλών
  • 50% αύξηση στην παραγωγή εύνοιας και 20% αυξημένη ισχύ των μυθικών μονάδων
  • 20% αύξηση της ισχύς των μονάδων ξηράς
  • 20% αύξηση της ισχύς των ναυτικών μονάδων
  • 50% μείωση του χρόνου κατασκευής των κτηρίων
Μετά από αυτά πιστεύει κανείς πως οι μάχες, είτε είναι σημαντικές είτε ασήμαντες, θα γίνονται χωρίς την τεράστια αύξηση 20% των πολεμικών μονάδων; Ποια στρατηγική και ποια ικανότητα; Πας καλά αν πληρώνεις, δεν τα καταφέρνεις αν δεν πληρώνεις. Απλά πράγματα.

Πιστεύω πως κανείς δεν θα πρέπει να ασχοληθεί με αυτό το παιχνίδι. Εκτός φυσικά κι αν είναι από τους ανθρώπους που ευχαριστιούνται να κερδίζουν όχι επειδή το αξίζουν αλλά επειδή πληρώνουν.

Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →