11 Ιαν 2010

Odeon Starcity στη Λ. Συγγρού - Εντυπώσεις

Επισκέφτηκα πρόσφατα το συγκρότημα Odeon Starcity στη Λ. Συγγρού 111. Οι εντυπώσεις μου είναι συνολικά καλές με κάποιες εξαιρέσεις. Ας ξεκινήσω όμως από τις εξαιρέσεις.... Μην ξεκινήσετε να πάτε αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε ιδιωτικό μέσο μετακίνησης με περισσότερες από 3 ρόδες. Το "παιχνίδι" εύρεσης θέση στάθμευσης στη γύρω περιοχή ενδέχεται να διαρκέσει περισσότερο από την ταινία που θα παρακολουθήσετε :P Δε γνωρίζω αν υπάρχει ειδικός χώρος στάθμευσης του συγκροτήματος, αλλά ακόμα κι έτσι πιστεύω πως δε θα βρει κανείς ούτε εκεί θέση. Σας έχω όμως λύση και μάλιστα δοκιμασμένη... Πηγαίνετε από την άλλη πλευρά της Συγγρού και θα εκπλαγείτε από τις διαθέσιμες θέσεις στάθμευσης που θα βρείτε είτε στον παράδρομο της Συγγρού είτε σε κάποιο κάθετο δρόμο. Κινηθείτε προς την πλευρά της Παντείου για να βρείτε τις καθαρές και φωτισμένες υπόγειες διαβάσεις. Μην επιχειρήσετε να διασχίσετε τη Συγγρού!

Το συγκρότημα φαίνεται να το επισκέπτονται κυρίως ηλικίες από 17-21 χωρίς όμως να λείπουν και οι περιπτώσεις γονιών με τα παιδιά τους, ειδικά στο Bowling. Για αυτή τη συγκεκριμένη περίπτωση να πω πως η υπηρεσία μάλλον προσφέρεται με κύριο σκεπτικό τα παιδιά αφού είναι δύσκολο έως κι ακατόρθωτο να βρει κανείς μπάλα που να χωράνε τα δάχτυλά του μέσα. Ακόμα και οι 16άρες διαθέτουν πολύ μικρές τρύπες αναλογικά με το βάρος τους. "Αποζημίωση" σε αυτό αποτελεί ο ελάχιστος πραγματικά χρόνος αναμονής για να ελευθερωθεί διάδρομος. Πραγματικά μέχρι να παίξεις ένα παιχνίδι στα ηλεκτρονικά σε έχουν καλέσει.

Στα ηλεκτρονικά μην περιμένετε εκπλήξεις αν κι αξίζει να δοκιμάσετε την εμπειρία του εξομοιωτή αυτοκινήτου που εξομοιώνει όλες τις κινήσεις και κραδασμούς ενός πραγματικού αυτοκινήτου. Μπορεί να διαρκεί λίγο αλλά αξίζει τον κόπο. Όσο για τα κέρματα, μην ανησυχείτε... Τα ηλεκτρονικά παιχνίδια λειτουργούν με τις ειδικές μάρκες του μαγαζιού τις οποίες θα τις προμηθευτείτε από το μηχάνημα στην υποδοχή. Κάθε μάρκα αντιστοιχεί σε 50λεπτά του ευρώ και τα περισσότερα παιχνίδια λειτουργούν με δύο μάρκες.

Το απρόσμενο πάντως ήταν η πίστα πατινάζ που διαθέτει το συγκρότημα στον τελευταίο (νομίζω) όροφο η οποία έχει μια ωραία θέα προς την Ακρόπολη. Δεν είμαι και πολύ σίγουρος όμως πως κάποιος, ειδικά αν είναι κι αρχάριος, θα επιλέξει να κοιτάζει τη θέα όταν θα γλιστράει στον πάγο, είτε πάνω στις λάμες είτε με τα ρούχα του :-) Ακόμα κι έτσι όμως αποτελεί ωραίο θέαμα.

Καταλήγοντας, βρήκα τον χώρο συνολικά ευχάριστο και δε θα δίσταζα να τον επισκεφτώ πάλι.

Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →