23 Ιουλ 2010

Adobe Flash Player - Direct download links

Από τα πολλά μηχανήματα που "πέφτουν στα χέρια μου" για επισκευή, συχνά-πυκνά χρειάζεται να ενημερώσω και τον Adobe Flash Player, μια διαδικασία εξαιρετικά απλή, όχι όμως και η λήψη του αρχείου της εγκατάστασης.

Τα πράγματα πιο παλιά ήταν απλά... Ένα download link προς το εκτελέσιμο αρχείο της εγκατάστασης, το κατέβαζες (ψεκάστε), το εγκαθιστούσες (σκουπίστε) και τελείωνες (τελειώσατε). Μετά εμφανίστηκαν δειλά-δειλά και τα McAfee® Security Scan μαζί με το Free Google Toolbar ως επιλογές προς λήψη μαζί με τον Flash Player, ο οποίος όμως παρέμενε ως σύνδεσμος προς το εκτελέσιμο. Τα πράγματα πλέον έχουν γίνει ακόμα πιο πολύπλοκα για τους χρήστες, αφού για να μπορέσουν να εγκαταστήσουν τον Flash Player θα πρέπει πρώτα να εγκαταστήσουν το Adobe DLM (Download Manager), το οποίο θα εγκαταστήσει τον Flash Player. Αν δεν επιθυμούσες να εγκαταστήσεις τον Adobe DLM, με μια απλή άρνηση βρισκόσουν σε μια σελίδα που είχε την επιλογή να κατεβάσεις το εκτελέσιμο της εγκατάστασης. Πλέον, για να βρει κάποιος τους συνδέσμους προς τα εκτελέσιμα της εγκατάστασης, πρέπει πρώτα να περάσει από τους Δελφούς για να πάρει τον χρησμό!

Το Adobe Flash Player, με τα άπειρα προβλήματα ασφάλειας που έχει, ενημερώνεται πιο συχνά από τον δείκτη του ΧΑΑ, οπότε είναι άτοπο να έχω το αρχείο της εγκατάστασης σε USB Flash stick, όπως κάνω με τα άλλα προγράμματα της "εργαλειοθήκης" μου.

Για αυτό λοιπόν κι αυτή η ανάρτηση... Για να παρέχω τα απευθείας Download Links προς τα εκτελέσιμα της εγκατάστασης για Windows, τα οποία και παραθέτω:

Edit: 03/09/2012 Παραθέτω τα links για την έκδοση 11.4.402.265



Παρακάτω είναι τα links αρχικής ανάρτησης:

 Enjoy! (μέχρι φυσικά να αλλάξουν πάλι τα links.... >.< )

Edit 13/11/2011: Προστέθηκαν τα Uninstaller Utilities της Adobe για το Flash Player και η σελίδα About Adobe Flash Player για να βλέπετε ποια έκδοση έχετε εγκατεστημένη.

Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →