27 Απρ 2005

Ταυτόχρονη αύξηση χρεώσεων SMS σε συνδρομητές συμβολαίου των 3 δικτύων

Χθές, έλαβα με email το παρακάτω κείμενο:

"ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΩΣΤΕ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

Δεν ξέρω αν το πήρατε είδηση, αλλά και οι τρεις εταιρείες κινητής (µε διαδικασίες καρτέλ, που στα σούπερ μάρκετ έφεραν μεγάλα πρόστιμα) αύξησαν ταυτόχρονα για τους συνδρομητές συμβολαίων (στα μουλωχτά φυσικά) την χρέωση των SMS από 0,085€ στα 0,09€, χωρίς την νέα ΦάΠΑ φυσικά. Αύξηση δηλαδή «μόλις» 6%. Τι να φταιει άραγε για την αύξηση, όταν οι χρεώσεις της κινητής τηλεφωνίας πέφτουν στην Ευρώπη; Μήπως τα κρύα που περάσαμε το χειμώνα; Μήπως η τιμή του πετρελαίου; Μήπως η διεθνής κρίση στα χρηματιστήρια; Η ΕΕΤΤ τι κάνει άραγε; Η Επιτροπή Ανταγωνισμού;

Για αυτό λοιπόν, το Πάσχα µην τους κάνετε τη χάρη να στείλετε τα γνωστά τυποποιημένα μηνύματα (πόσο τυχαίο άραγε θεωρείτε ότι η αύξηση έγινε πριν το Πάσχα;). Μην κάνετε πλούσια τα λαμόγια. Προωθήστε αυτό το μήνυμα, μήπως (χλωμό βέβαια, αλλά πάντα υπάρχει ελπίδα) και γίνει κάτι και σε αυτή τη χώρα για τους καταναλωτές!"

Κάνοντας έναν σύντομο έλεγχο στο internet διαπίστωσα ότι το κείμενο είναι αληθινό. Έχει προκαλέσει ακόμα και την παρέμβαση του υπουργείου ανάπτυξης.

Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →