11 Δεκ 2009

Ο Αη Βασίλης ΥΠΑΡΧΕΙ!

Σε απάντηση των συκοφαντιών στην ανάρτηση "Ο Αη Βασίλης σε αριθμούς..." θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σας στα παρακάτω:

Ο Αη Βασίλης υπάρχει, αλλά είναι High-Tech κι εξηγούμε...

Αφενός δεν χρειάζεται να πάει σε ΟΛΑ τα παιδιά αφού όπως ξέρουμε πάει μόνο σε όσα ήταν καλά κατά τη διάρκεια του χρόνου (μην περιμένετε λοιπόν να τον δείτε εσείς :Ρ ). Παραδοχή: Τα περισσότερα είναι σκατόπαιδα όλο το χρόνο και μας κάνουν να αναπολούμε τις λαμπρές μέρες του Ηρώδη, οπότε αφαιρούμε (έτσι εξίσου αυθαίρετα) το 80% με 90% των παιδιών από τα τεφτέρια μας και τους υπολογισμούς μας :-)

Οι τάρανδοι, το έλκηθρο και λοιπά μπιχλιμπίδια είναι διακοσμητικά κι ουχί λειτουργικά. Ο Αη Βασίλης κι όλο το σκηνικό του, δεν πετάνε αλλά αντιθέτως χρησιμοποιούν εξοπλισμό υψίστης τεχνολογίας και διακτινίζονται κάθε φορά στο σημείο που θέλουν να βρεθούν. Αν κάποιος έχει δει το έλκηθρο και τους ταράνδους να πετάνε, τότε πρόκειται για ολογραφική προβολή, με φόντο συνήθως τον σκοτεινό ουρανό. Δεν υπάρχει καμία μαρτυρία ανθρώπων να έχουν ανέβει οι ίδιο στο έλκηθρο και να πετάνε με αυτό. Κι όσες υπήρξαν ήταν υποπροϊόντα αλκοόλ ή άλλων ουσιών που προκαλούν παραισθήσεις.

Τα δώρα, επίσης διακτινίζονται κατά περίσταση. Δηλαδή ο Αη Βασίλης και η παρέα του χρησιμοποιούν εξειδικευμένο λογισμικό ακριβείας, κατασκευασμένο φυσικά από τη Microsoft για καλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα (?!?!) στο οποίο έχουν καταχωρηθεί οι "παραγγελίες" των παιδιών καθώς και οι γεωγραφικές συντεταγμένες που είναι απαραίτητες για τη διακτίνιση. Συνεπώς ο "χειριστής" τρέχει ένα script (σε VB φυσικά) το οποίο στέλνει αυτομάτως τον Αη Βασίλη μαζί με όλο το πανηγύρι του στο σημείο που χρειάζεται κάθε φορά (μέσα στο σπίτι κι ακριβώς μπροστά από το κέρασμα ο ίδιος κι έξω οι τάρανδοι με το έλκηθρο) με το κατάλληλο δώρο στα χέρια. Οπότε, απλά αφήνει το δώρο, παίρνει το κέρασμα (το οποίο διακτινίζεται αυτομάτως πίσω στη "βάση") και διακτινίζεται στο επόμενο σπίτι, ιγκλού,καλύβα κλπ.

Έτσι λοιπόν καταρρίπτεται η προπαγάνδα περί σκατών, θέρμανσης του πλανήτη και λοιπόν θεωριών συνωμοσίας που συναντήσαμε στην αρχική σας ανάρτηση :-)

Με φιλικούς χαιρετισμούς
http://avrio.blogspot.com/

Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →