10 Ιουν 2010

Η σχετικότητα του σοβαρού

Στην πρωινή μου περιήγηση στο Internet, είδα ένα Banner που ονομαζόταν:
Το πρώτο σοβαρό Site καταγγελιών στην Ελλάδα!

Δεν κατάφερα ν' αντισταθώ στον πειρασμό να κάνω κλικ, θεωρώντας πως ίσως είναι μια καλή προσπάθεια που αφενός θα έπρεπε να την επισκεφτώ κι ενδεχομένως να το στηρίξω με κάποιο τρόπο, αφού είναι σημαντικό να καταγγέλουμε τα κακώς κείμενα και να μην κάνουμε την πάπια.

Η πρώτη μου αναζήτηση όταν φόρτωσε το site ήταν στην Toolbar του Firefox και στα Options για τις ρυθμίσεις του Adblock. Πλήθος ενοχλητικών και χρωματιστών banners που αναβοσβήνουν, σαν κάτι Warez Sites ή Top 100 sites από το παρελθόν. Αυτό το Site λοιπόν, οι δημιουργοί του το τιτλοφορούν ως Το πρώτο σοβαρό Site καταγγελιών στην Ελλάδα! Έστω να δεχτώ ότι έχουν ανάγκη τα διαφημιστικά για οικονομικούς λόγους, για τα έξοδα του domain και του hosting. Αυτό όμως που ουσιαστικά με ώθησε να συντάξω αυτή την ανάρτηση, είναι το banner πάνω ακριβώ από τον βαρύγδουπο τίτλο στο κέντρο της σελίδας, το οποίο μεταξύ άλλων αναγράφει:
Είναι συμαντικό το email σας να είναι έγκυρο....

Όχι, δεν το έκανα εγώ το ορθογραφικό λάθος! Παράξενη ιδέα έχουν κάποιοι άνθρωποι για το τι είναι σοβαρό και πως πρέπει να εμφανίζεται κάτι σοβαρό.

Αν θέλεις να ρίξεις μια ματιά, ορίστε Το λιγότερο σοβαρό site καταγγελιών στην Ελλάδα!

Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →

2 σχόλιο(α):

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ:
lol !!!!!!!!!!!!!!!
Πολιτισμικό σοκ !! Ή καλύτερα πωλειτοισμυκώ σωκ....:P :D
Ελένη

Tony_Ts είπε...

Χαχαχα!

Εκείνο το "πωλειτοισμυκώ" έκανα αρκετά δευτερόλεπτα να το διαβάσω και να καταλάβω σε ποια λέξη αντιστοιχεί :)