15 Ιουν 2010

Τώρα που το πάθαμε, μάθαμε ;

Τελικά είμαστε πολύ παράξενος λαός οι Έλληνες. Διαμαρτυρόμαστε για το στήσιμο τρελού χορού διακίνησης μαύρου χρήματος, αλλά δεν ξεχνούμε να προμηθευτούμε και με τα σημαιάκια μας που χαρωπά θα κρατήσουμε και θα κουνήσουμε με την πρώτη ευκαιρία.

Στο άρθρο της Ελευθεροτυπίας με τίτλο Βίοι παράλληλοι, διαβάζω αυτά που ουσιαστικά ξέραμε τόσα χρόνια. Δε χρειάζεται πολύ ευφυΐα για να αντιληφθεί κανείς τι συνέβαινε τόσα χρόνια. Τόσα χρόνια, όλος ο εξοπλισμός του ΟΤΕ ήταν της Intracom και της Siemens. Τυχαίο; Δε νομίζω... όπως λέει και η πολύ γνωστή διαφήμιση. Τόσα χρόνια η Siemens ήταν σπόνσορας του Ολυμπιακού. Τυχαίο; Δε νομίζω! Ο βασικός "ανταγωνιστής" της Intracom στις προμήθειες του ΟΤΕ ήταν σπόνσορας στην ομάδα της πρώτης. Σουρεαλιστικά σενάρια...

Το χειρότερο είναι πως κάποιοι κρατάνε και κουνάνε τα σημαιάκια ακόμα και μετά από όλα αυτά, είτε πρόκειται για κόκκινα και "θρυλικά" σημαιάκια, είτε για πράσινα με ήλιους είτε οποιοδήποτε άλλο σημαιάκι που πίσω του κρύβει τη μαύρη τρύπα που εξαφανίζει πακτωλούς χρημάτων.

Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →