25 Νοε 2009

Έρευνα αξιοπιστίας netbook και laptop


Η εταιρία SqareTrade διεξήγαγε έρευνα αξιοπιστίας σε 30 χιλιάδες laptops και netbooks. Είτε χρησιμοποιείτε ήδη, είτε σκοπεύετε να αποκτήσετε ένα Laptop ή Netbook, αξίζει να ρίξετε μια ματά στα αποτελέσματα της έρευνας.

Συνοπτικά αναφέρω πως η εταιρία με το μιρκότερο αριθμό δυσλειτουργιών, σε μια περίοδο 3 ετών, είναι η Asus με την Toshiba και Sony να ακολουθούν στην δεύτερη και τρίτη καλύτερη θέση αντίστοιχα. Τα περισσότερα προβλήματα φαίνεται να παρουσιάζονται από την πολύ γνωστή πλέον σε όλο τον κόσμο, Hewlett-Packard με την Gateway και την Acer να ακολουθούν με πολύ μικρή διαφορά μεταξύ τους.

Τα καλά αποτελέσματα της Toshiba για να πω την αλήθεια, τα περίμενα. Το ίδιο και τα άσχημα της Acer. Αλλά το να βγουν τα HP Laptops και Netbooks τα πιο "ζημιάρικα", δεν το περίμενα.

Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →

1 σχόλιο(α):

Red Garland είπε...

Έχουν τύχει σε αρκετούς φίλους μου ζημιάρικα HP, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με το δίδυμο μπαταρία-φορτιστής.
Απ΄'ό,τι βλέπω η Acer έχει αρχίσει δειλά δειλά να ανεβάζει την ποιότητα, ενώ η Fujitsu έχει αρχίσει να εφαρμόζει την παλιά πολιτική της Acer(δυνατούς επεξεργαστές και θηρία κάρτες γραφικών σε φθηνές τιμές) και η ποιότητα πάει περίπατο.