23 Νοε 2010

Ποιες είναι οι συνθήκες εργασίας κι ο μισθός στην τάδε εταιρία ;

Κατά τη σημερινή περιήγησή μου στον κυβερνοχώρο, πέτυχα λαβράκι! Πρόκειται για μια ιστοσελίδα που βαθμολογεί τις διάφορες εταιρίες, όσον αφορά τις συνθήκες εργασίας, απολαβές κλπ που παρέχουν στους υπαλλήλους τους, βασιζόμενη στις απόψεις των ιδίων των εργαζομένων. Στην ιστοσελίδα περιέχονται ΚΑΙ ελληνικές εταιρίες, έστω κι αν το περιεχόμενο είναι στην αγγλική γλώσσα.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία βασίζεται στην εθελοντική καταγραφή των εντυπώσεων των εργαζομένων για την εταιρία στην οποία εργάζονται. Αυτό έχει και πλεονεκτήματα αλλά και μειονεκτήματα. Ενώ πλέον μπορούμε να έχουμε inside info για μια εταιρία όταν ψάχνουμε για δουλειά, δυστυχώς δε μπορούμε να είμαστε και 100% σίγουροι πως οι παρατηρήσεις που έχουν γραφεί, αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα.

Επιπλέον της βαθμολόγησης των εταιριών, παρέχονται και πληροφορίες για τους μισθούς που δίνονται. Για παράδειγμα, μπορούμε να δούμε τον μισθό ενός μηχανικού δικτύων στη Forthnet, ή τον μισθό ενός μηχανικού τηλεπικοινωνιών στην Cosmote.

Σε κάθε περίπτωση, πιστεύω πως μπορεί να εξελιχθεί σε μια χρησιμότατη υπηρεσία, αν χρησιμοποιηθεί σωστά, για αυτό μην καθυστερείτε...! Καταχωρήστε τη δική σας κριτική για την μικρή ή μεγάλη εταιρία που εργάζεστε στη διεύθυνση http://www.glassdoor.com/

Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →