19 Νοε 2010

Skroutz για βασικά είδη κατανάλωσης

Το διάσημο πλέον Site σύγκρισης τιμών, www.skroutz.gr το οποίο είχα αναφέρει πρώτη φορά κάπου μέσα στο 2005, το γνωρίζει και το χρησιμοποιεί μεγάλη μερίδα καταναλωτών, μετατρέποντας το με αυτό τον τρόπο, ένα καταξιωμένο site σύγκρισης τιμών. Τι γίνεται όμως με προϊόντα που δεν περιέχονται στο παραπάνω site, όπως π.χ. τα τρόφιμα;

Για να λύσει αυτό το πρόβλημα κατέφθασε λίαν προσφάτως το http://shopnsave.gr στο οποίο μπορούμε να συγκρίνουμε τις τιμές του προϊόντος που θέλουμε σε διάφορα Super Markets. Επί του παρόντος, είναι η πρώτη μηχανή σύγκρισης τιμών σε βασικά είδη κατανάλωσης και της ευχόμαστε ολόψυχα να έχει την επιτυχία κι απήχηση που έχει το skroutz!

Και δύο προτάσεις για βελτίωση.

1. Θα μου άρεσε να παρέχει στους εγγεγραμμένους χρήστες τη δυνατότητα να εισάγουν οικειοθελώς τις τιμές των προϊόντων που ψώνισαν, μαζί με την ημερομηνία και φυσικά το όνομα του Super Market. Με αυτό τον τρόπο, όσο περισσότεροι το χρησιμοποιούν, τόσο ταχύτερα θα ενημερώνεται η υπηρεσία, έχοντας ακόμα και τη δυνατότητα να καλύπτει τις καθημερινές προσφορές, στα διάφορα Super Markets.

2. Δημιουργία μιας προβολής με όλα τα προϊόντα που εμφανίζουν τις χαμηλότερες τιμές κατηγοριοποιημένα ανά Super Market. Με αυτό τον τρόπο θα μπορούμε να οργανώσουμε τις επισκέψεις μας σε δύο ή τρία Super Markets και να προμηθευτούμε όλα τα προϊόντα που θέλουμε στις καλύτερες δυνατές τιμές, εξοικονομώντας σημαντικά ποσά.

Αν έχετε κι άλλη πρόταση, μη διστάσετε να αφήσετε τα σχόλιά σας....

Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →