17 Σεπ 2010

GAP παίρνε ιδέες!

Parliament Building, Budapest, HungaryΓράφοντας τον τίτλο του μηνύματος και με βάση όσα θα ακολουθήσουν, αυτοαναιρέθηκα, αφού στο παρακάτω άρθρο, οι σοσιαλιστικές κυβερνήσεις πήραν τα σκληρότερα μέτρα λιτότητας στην Ουγγαρία, ενώ η δεξιά κυβέρνηση αρνήθηκε την υποταγή στις ορέξεις ΕΕ και ΔΝΤ. Οπότε δεν έχω να περιμένω τίποτε καλό από την παρούσα κυβέρνηση της Ελλάδας... Παρόλα αυτά, αφήνω ίδιο τον τίτλο της ανάρτησης.

Ως περίληψη του κειμένου, που αξίζει όμως να διαβάσετε, αναφέρω πως η κυβέρνηση της Ουγγαρίας αρνήθηκε να υιοθετήσει τα σκληρά μέτρα λιτότητας που πρότειναν ΕΕ και ΔΝΤ κι αντί αυτών θα αντλήσει τα απαιτούμενα φορολογώντας τις.... τράπεζες!

Διαβάστε και θαυμάστε!
Στα αγγλικά
Στα ελληνικά

Μια φορά κι έναν καιρό, οι μεγάλοι Άνδρες της μεγάλης Ελλάδας είπαν το μεγάλο Όχι στον άξονα.... Έχει όμως ο καιρός γυρίσματα και οι απόγονοι εκείνων των μεγάλων ανδρών της μεγάλης τότε Ελλάδας, σκύβουν με υποτέλεια το κεφάλι στους (οικονομικούς) κατακτητές τους. Αντιθέτως, αν και μέλος του τότε άξονα η Ουγγαρία, λέει το βροντερό Όχι στους (οικονομικούς) κατακτητές. Κάποια πράγματα αλλάζουν, κάποια άλλα όχι. Τώρα ως "οικονομικούς κατακτητές" ας βάλει το μυαλό σας όποιον θέλει...

Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →