12 Μαΐ 2012

Κωδικός ασύρματου δικτύου


Να και μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα υπηρεσία... Στέλνοντας κάποια πολύ συγκεκριμένα στοιχεία για ένα ασύρματο δίκτυο, είναι δυνατή η εύρεση του κωδικού ασύρματου δικτύου. Αν και στο Site τους αναφέρουν πως θα πρέπει η υπηρεσία τους να χρησιμοποιείται μόνο για να ελέγξει κάποιος την ασφάλεια του δικού του ασύρματου δικτύου, είναι προφανές ότι δε μπορούν να εξασφαλίσουν ότι δεν θα χρησιμοποιηθεί δυστυχώς και κακόβουλα. Πως όμως γίνεται αυτό;

Το σκεπτικό είναι αρκετά απλό... Ο ενδιαφερόμενος χρησιμοποιεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα για να καταγράψει ένα handshake μεταξύ του ασύρματου δικτύου και του υπολογιστή του. Στέλνει αυτό το αρχείο στην εν λόγω υπηρεσία, επιλέγει πόσο ισχυρός είναι ο κωδικός (κατ’ εκτίμηση) και μετά από κάποιες ώρες, ανάλογα με την πολυπλοκότητα του κωδικού, εμφανίζεται στο site αν ήταν επιτυχημένη η εύρεση του σωστού κωδικού.

Η υπηρεσία στο Site GPUHASH.com παρέχεται ανώνυμα και η πληρωμή γίνεται επίσης ανώνυμα με χρήση Bitcoins. Το κατά πόσο θα βρει απήχηση ή/και νομικά προβλήματα θα φανεί εν καιρώ.


Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →