30 Μαΐ 2012

Χρηματοδότηση από το κοινό (crowdfunding)


Πάντα μου άρεσαν οι πρωτότυπες ιδέες. Αλλά έτσι όπως είναι δομημένη η κοινωνία μας, δυστυχώς πολλές εξαιρετικές νέες ιδέες χάνονται, καθώς οι κάτοχοι δεν έχουν πάντα τους πόρους να τις υλοποιήσουν.

Αν όμως ο κάτοχος της ιδέας, μπορούσε να την παρουσιάσει σε ένα μεγάλο πλήθος ανθρώπων κι αφού τους πείσει για τις ικανότητές του, όσον αφορά την «τεχνική» υλοποίηση της ιδέας, οι δεύτεροι να είναι σε θέση να συνεισφέρουν, είτε χρηματικά είτε μέσω συμβουλών και καθοδήγησης, τότε θα υπήρχαν σημαντικά περισσότερες πιθανότητες η πρωτότυπη ιδέα να βρει το δρόμο της και ν’ αναπτυχθεί. Ο κάτοχος της ιδέας θα είχε το όφελος ότι η ιδέα του δε έμεινε στα χαρτιά, ενώ όσοι βοήθησαν στα αρχικά στάδια, προσφέροντας λίγα χρήματα ή γνώσεις, θα είχαν αυξανόμενα οφέλη όσο θ’ αυξανόταν η επιτυχία του κατόχου.

Αυτό το κενό έρχεται να καλύψει το Grow VC μια πλατφόρμα που δίνει τη δυνατότητα σε όλους είτε να παρουσιάζουν τις πανέξυπνες ιδέες τους και να ζητούν βοήθεια είτε να παίρνουν μέρος και να βοηθούν στο ξεκίνημα άλλων. Συνολικά, όλοι βγαίνουν κερδισμένοι.

Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →