24 Φεβ 2009

Αφορμές

Διαβάζοντας σχετικά με την πανομοιότυπη απόδραση του Παλαιοκώστα, στάθηκα στις παρακάτω λεξούλες τις οποίες και τονίζω:
  • "...κατά τη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής αποφάσισε δέκα μέτρα, μεταξύ των οποίων η επέκταση του πόθεν έσχες των σωφρονιστικών υπαλλήλων και κατάργηση της ανωνυμίας για τους κατόχους καρτοκινητών τηλεφώνων."
Η ταινία πολυπαιγμένη πλέον. Το κάθε ατυχές (ή ευτυχές) τυχαίο (ή μη) γεγονός, γίνεται αφορμή για να "δικαιολογήσουν" μερικοί τις (κατόπιν παραγγελίας;;; ) πράξεις τους.

Ποια η συνέχεια λοιπόν; Ας κάνω μερικά (υποθετικά;;;) σενάρια...
  1. Λόγω "ενόχλησης" επιφανών πολιτών από σατυρικά ή ειρωνικά προς αυτούς blogs, κατάργηση της ανωνυμίας των bloggers αλλά και του ελληνικού διαδικτύου.
  2. Μετά από οποιαδήποτε ανάρτηση σαρκαστικού ή σατυρικού περιεχομένου για την ελληνική πολιτική σκηνή, επιβολή κρατικής αστυνόμευσης του ελληνικού διαδικτύου.
  3. Με αφορμή μιας φάρσας μέσω email, κατάργηση της ανωνυμίας των email διευθύνσεων αλλά και του απορρήτου των επικοινωνιών, για την προστασία των πολιτών.
Φυσικά οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα και καταστάσεις είναι εντελώς τυχαία και συμπτωματική.

Εν αναμονή λοιπόν των προτάσεων, από τους (αν)ικανότατους εκπροσώπους μας για:
  • Πλήρης κατάργηση των κουζινομάχαιρων γιατί μπορούν να χρησιμοποιηθούν για φόνο.
  • Επέκταση του φακελώματος των πολιτών, καλύπτοντας κι άλλες ευαίσθητες πληροφορίες όπως αυτή των "φρονημάτων", γιατί σύμφωνα με την παρα-λογική που κυκλοφορεί, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα αν δεν έχεις να κρύψεις τίποτα, σωστά;
  • [Συμπλήρωσε τη δική σου πρόταση εδώ]


Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →

1 σχόλιο(α):

ESKARINA είπε...

Προτείνω επίσης να καταγράφονται, σε ειδικές λίστες, οι αγοραστές προφυλακτικών με γεύσεις (ιδίως εξωτικές!), διότι με την επιλογή τους αυτή αποκαλύπτουν μια... εξαιρετικά διεστραμμένη έκφανση του εαυτού τους, που δυνητικά μπορεί να οδηγήσει στη διάπραξη ειδεχθών εγκλημάτων κατά της κοινωνίας!!!