25 Φεβ 2009

ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

  1. Τη βεβαιότητα ότι οι δραπέτες Βασίλης Παλαιοκώστας και Αλκέτ Ριζάι θα πέσουν και πάλι στα χέρια της Αστυνομίας, εξέφρασε σε σημερινές του δηλώσεις ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Δημόσιας Τάξης, Χρήστος Μαρκογιαννάκης.
    Καλύτερα να τους αφήσετε έξω, γιατί την επόμενη φορά θα αποδράσουν με υποβρύχιο! Για να μην αναφέρω και το γεγονός ότι αν είναι έξω, δεν μπορούν να αποδράσουν και έτσι θα αποφύγουμε την αμηχανία!
  2. Συστάσεις στους υπουργούς για τον περιορισμό των δαπανών στους τομείς ευθύνης τους, θα απευθύνει σήμερα ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, στη διάρκεια της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, με θέμα την οικονομία, υπό τη σκιά της διεθνούς κρίσης.
    Καλά, χωρίς σχόλιο !
  3. Την αποφασιστικότητά του να μην συμβιβαστεί με φαινόμενα αισχροκέρδειας και ολιγοπωλιακές πρακτικές υπογράμμισε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης, κατά την ομιλία του στην 4η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Καταναλωτή και Αγοράς.
    Χα χα χα καλό, το άλλο με τον Τοτό, το ξέρεις;
  4. Σε δύο χρόνια θα είναι δυνατή η ταυτοποίηση των χρηστών καρτοκινητών τηλεφώνων. Μέχρι τότε, θα υπάρξει ένα μεταβατικό στάδιο, προκειμένου να προετοιμαστούν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και να προσκομίσουν οι κάτοχοι τα προσωπικά τους στοιχεία. Σκεπτικισμό εκφράζουν τα στελέχη των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας σχετικά με το μέτρο της άρσης του απορρήτου των συνδέσεων καρτοκινητής τηλεφωνίας. Όπως ενημέρωσαν χθες τον υπουργό Μεταφορών, αν το μέτρο εφαρμοστεί για τις εταιρείες, θα αποτελέσει ένα πολύ μεγάλο και χρονοβόρο έργο, το οποίο θα στοιχίσει ένα σημαντικό ποσό.
    Προτείνω μαζί με τα λοιπά στοιχεία, να δηλώνεται και η οικογενειακή κατάσταση του κατόχου καθώς και οι προτιμήσεις του για το αντίθετο φύλο. Τα στοιχεία αυτά, στη συνέχεια, θα διασταυρώνονται και ο κάτοχος θα λαμβάνει SMS με τα στοιχεία κατόχου του αντίθετου φύλου, προς το σκοπό ανεύρεσης συντρόφου. Φυσικά, αυτή η υπηρεσία θα χρεώνεται με ένα εύλογο ποσό. Με τον τρόπο αυτό, οι εταιρίες θα περικόψουν το κόστος που προκύπτει από την καταχώρηση των στοιχείων των κατόχων καρτοκινητών, τα μπακούρια μπορεί να βγάλουν γκόμενα, κάποιοι θα παντρευτούν και θα κάνουν παιδιά, οπότε θα βοηθηθεί το δημογραφικό πρόβλημα.

Όλα τα παραπάνω ανέκδοτα χμ συγνώμη ειδήσεις, διάβασα στην ιστοσελίδα της ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ. Τα σχόλια (με πράσινο) είναι δικά μου και χειροποίητα !

Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →

1 σχόλιο(α):

Tony_Ts είπε...

Σε αυτό το σημείο και πλήρως συμμεριζόμενος το δυσβάσταχτο κόστος ταυτοποίησης των χρηστών καρτοκινητής τηλεφωνίας, που θα κληθούν να πληρώσουν οι εταιρίες, θα ήθελα να ζητήσω από την κυβέρνηση και ειδικότερα από τον κ. Γ. Παπαθανασίου να εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο χορήγησης πακέτων "στήριξης" προς αυτές, δεδομένης της οικονομικής κρίσεως που διανύουμε, για τη σταθεροποίηση αλλά κι εξομάλυνση της κατάστασης.

Μάλλον πάτησα πολλά φορές το F5 στη σελίδα που αναφέρεται εδώ κι επηρεάστηκα!