14 Φεβ 2009

Sony Ericsson & x64 Drivers - Η (μη) απάντηση

Είχαμε εξελίξεις στο θέμα με τους x64 Drivers της Sony Ericsson ... Μου απάντησαν αλλά ...δεν μου απάντησαν. Παραθέτω την απάντηση αυτούσια μαζί με τα δικά μου σχόλια.

Dear Mr. ΧΧΧ,

Thank you for contacting Sony Ericsson.


With regards to your enquiry, we would like to inform you that, the available applications for the Sony Ericsson W810i mobile phone are compatible with Windows XP (SP1, SP2) and Vista operating systems. Therefore, we suggest that you contact with the respective manufacturer of your operating system in order to be informed about possible compatibility issues.


Should you require any further assistance, please do not hesitate to contact us again.


Τι προκύπτει λοιπόν από την παραπάνω απάντηση; Ότι τα προγράμματα της Sony Ericsson δεν λειτουργούν σε Windows XP χωρίς Service Pack ή με SP3. Επίσης δεν λειτουργούν με Windows Vista SP1 αλλά ούτε σε Windows 2000 (όλες οι εκδόσεις κι όλα τα Service Packs) όπως και σε Windows Server 2003 (όλες οι εκδόσεις και τα Service Packs) και φυσικά ούτε σε Windows XP x64 (όλα τα SP).

Με απλά λόγια και για να μην πολυλογούμε, επιβάλει η SE να έχει πολύ συγκεκριμένο configuration ο υπολογιστής, για να μπορέσει κανείς να συνδέσει το τηλέφωνό του. Οπότε, με βάση τα παραπάνω, προτείνει η Sony Ericsson στα εκατομμύρια χρηστών ανά τον κόσμο που χρησιμοποιούν άλλα λειτουργικά όπως MacOS, Linux, BSD κλπ αλλά και εκδόσεις των Windows εκτός από τις 3 που αναφέρει, να μην αγοράσουν τα προϊόντα τους, αν θέλουν να τα συνδέσουν στον υπολογιστή τους.

Τέλος, επειδή δεν γνωρίζει να απαντήσει ούτε η ίδια η Sony Ericsson για το αν λειτουργούν τα προγράμματά της σε Windows XP x64, παραπέμπει στον κατασκευαστή του λειτουργικού.

Τα σχόλια δικά σας!

Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →