5 Οκτ 2009

Προεκλογική προσέγγιση μέσω ... SMS

Ξέρω! Ξέρω! Η προεκλογική περίοδος τελείωσε, αλλά η απορία δε μου έχει λυθεί ακόμα... Πιστεύει πραγματικά ο κύριος Βασίλης Κορομπάντζος πως είναι καλή ιδέα να "ψαρεύει" ανυποψίαστους ψηφοφόρους μέσω SMS;

Την περασμένη Παρασκευή, έλαβα με μήνυμα SMS το παρακάτω κείμενο:
"Η ελπίδα δεν χαρίζεται-κερδίζεται. Βασίλης Κορομάντζος. Νέα υποψηφιότητα αξιόπιστη επιλογή με την Νέα Δημοκρατία στην Α Αθηνών"
Προφανώς δεν έχω κάποια σχέση με τον κύριο Κορομάντζο. Ούτε που γνώριζα την ύπαρξή του. Πως λοιπόν έλαβα το μήνυμα; Μάλλον κατά τύχη... Δηλαδή διάλεξε ο κύριος Κορομάντζος μια χιλιάδα τυχαίων τηλεφωνικών αριθμών και το έστειλε, ελπίζοντας κάποιος από τους παραλήπτες να "τσιμπήσει".

Θα πρέπει όμως να γνωρίζουν οι πολιτικοί μας, πως δεν είμαστε ψαράκια για να τσιμπήσουμε από το πρώτο μηνυματάκι που θα λάβουμε... Επίσης, πριν αποφασίσουν να χρησιμοποιήσουν το γραπτό λόγο ως μέσω επικοινωνίας, θα πρέπει να γνωρίζουν και κάποιους κανόνες όπως π.χ. ότι το ν στις λέξεις δεν, την κλπ "φεύγει" όταν η επόμενη λέξη ξεκινάει από σύμφωνο (εκτός από κάποιες εξαιρέσεις) ή ότι π.χ. το Α' Αθηνών τονίζεται. Καλό θα ήταν η επόμενη προσπάθεια προσέγγισης, έστω κι αν θεωρώ πως είναι λάθος, να είναι τουλάχιστο πιο άρτια... Έτσι για τα μάτια των παράξενων σαν κι εμένα ;)

Κάνω λάθος;

Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →