10 Μαρ 2009

Τα Golden Boys της Εθνικής Ασφαλιστικής - Στο δρόμο που χάραξε η AIG


Διαβάζω σήμερα στο Έθνος για το νέο "ατόπημα" (η λέξη σκάνδαλο πλέον είναι πολύ "σεμνή και ταπεινή" για τις μέρες μας) ορισμένων κατεχόντων προνομιακές θέσεις. Οι άνθρωποι που αποφασίζουν για την εργασιακή (κι όχι μόνο) τύχη εκατοντάδων εργαζομένων στην Εθνική Ασφαλιστική, ξοδεύουν ασύστολα τα χρηματικά ποσά που εξασφάλισαν από τις τελευταίες περικοπές θέσεων εργασίας, σε "δώρα", πανάκριβα δείπνα, προσωπικά αντικείμενα κι άλλα αναρίθμητα αντικείμενα κι υπηρεσίες πολυτελείας.

Δυστυχώς, από τα "πλοκάμια" της αλόγιστης σπατάλης με απώτερο σκοπό την προσωπική καλοπέραση, δεν γλίτωσαν από ότι φαίνεται ούτε οι εκπρόσωποι του σωματείου της Εθνικής Ασφαλιστικής οι οποίοι κάνουν υπερωρίες σε "δημόσιες σχέσεις", τα έξοδα των οποίων το μήνα Ιανουάριο έφτασαν τα 7.200 ευρώ!

Αναρωτιέμαι ποια θα είναι η απάντηση στην Ερώτηση βουλευτών προς τον Υπουργό Οικονομικών αν ποτέ υπάρξει κάποια... Γιατί πλέον "φοριέται" πολύ η αποχώρηση από τη συζήτηση.

Η όλη ιστορία μοιάζει να έχει βγει με καρμπόν από την αντίστοιχη πρακτικής της AIG αλλάζοντας φυσικά στις ιστορίες μόνο τα ονόματα και τα νούμερα.

Τι να ακουμπήσω και να μη λερωθώ ... ;

Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →